Hailuodon kunta

hailuodon_kunta.png

Hailuoto on luokseen kutsuva loistokunta, joka sijaitsee Perämeren saarella Oulun kupeessa. Kunta on tunnettu ainutlaatuisesta luonnosta ja miljööstä.

Avasin kunnan henkilöstön työhyvinvointipäivän puheenvuorolla ”Itsensä johtaminen muuttuvassa työelämässä”. Puheenvuoro antoi näkökulmia muuttuvaan työelämään ja johtamiseen sekä itsensä johtamisen merkitykseen työssä onnistumisen ja jaksamisen kannalta. Osallistujia aktivoivan puheenvuoron jälkeen päivä jatkui kunnan työntekijöiden suunnittelemalla ohjelmalla.

Asiakaspalaute päivästä:

”Suuri kiitos sinulle luennosta, josta on tullut paljon positiivista palautetta päivään osallistuneilta. Itseeni teki vaikutuksen erityisesti kykysi kuunnella yleisöäsi tarkalla korvalla ja löytää heti oikea tapa lähestyä meitä. Olet todella taitava työssäsi ja ammattilaisen työskentelyä on aina ilo seurata. Luentosi sisältö selvästi puhutteli väkeämme ja tunnelma oli myönteinen, mikä näkyi myös iloisena osallistumisena loppupäivän ohjelmaan.”

Olen auttanut useita organisaatioita ja yksilöitä johtamisen haasteissa. Haluatko sinäkin onnistua johtamisessa? Ota yhteyttä!

 

Näkemyksiäni johtamisesta: