HRM Partners

Valmennusyritys HRM Partners on kasvun, uudistumisen ja muutostilanteiden asiantuntija, joka auttaa ihmisiä ja yrityksiä muutoksessa kohti parempaa työelämää. HRM Partners on myös suomalaisen outplacement-liiketoiminnan uranuurtaja ja ammatillisen Business Coachingin edelläkävijä. Yritys valmentaa johtoa, esimiehiä ja henkilöstöä muutos- ja kehitysprosessien tulokselliseen läpivientiin.

Olen toiminut HRM Partnersin sopimusvalmentajana vuodesta 2012. Yhteistyön aikana olen osallistunut lukuisiin outplacement-prosesseihin ja coachannut sekä ryhmiä että yksilöitä urasuunnitteluun ja työnhakuun liittyvissä kysymyksissä. Uravalmennuksen lisäksi olen ollut mukana toteuttamassa yrityskohtaisia esimies- ja asiantuntijavalmennuksia. Tutustu esimerkiksi 2017-2018 Outokummun Tornion tehtailla toteutettuun johtamisvalmennukseen.

Liiketoimintajohtaja Päivi Erkkilä, HRM Partners Oy:

”Yhteistyö Terhin kanssa on ollut sujuvaa ja luottamukseen perustuvaa. On hienoa, että Terhi on onnistunut toimimaan asiakaslupauksemme mukaisesti eri toimeksiannoissamme. Terhi on saanut asiakkailtamme erinomaista palautetta ammattitaidostaan valmentajana.”

Olen auttanut useita organisaatioita ja yksilöitä johtamisen haasteissa. Haluatko sinäkin onnistua johtamisessa? Ota yhteyttä!

 

Näkemyksiäni johtamisesta: