Kymsol Oy

Kymsol_logo.jpg

Kymsol on kansainvälinen teollisuuden ISS -palveluiden toimittaja. Teollisuuseristyksiin, telineisiin ja sääsuojiin sekä vaativiin pintakäsittelytöihin keskittynyt alansa edelläkävijäyritys on tunnettu kansainvälisten projektien toteuttaja.

Olen toiminut Kymsolin johtamisen kumppanina vuodesta 2011 lähtien tehden monipuolisia liiketoiminnan ja organisaation kehittymiseen tähtääviä töitä. Sisäisten prosessien kehittämisen lisäksi olen ollut mukana miettimässä henkilöstökäytäntöjä, kehittämässä johtamisjärjestelmää sekä valmentamassa esimiehiä ja johtoa. Tärkeä osa kehittämistyötä on ollut myös erilaiset viestintätyöt, joista esimerkkinä sisällön tuottaminen konsernin sidosryhmälehteen vuosien ajan.

Yhteistyö on ollut molemmin puolin sujuvaa ja olen päässyt tutustumaan Kymsolin liiketoimintaan pintaa syvemmältä. Näin olemme voineet suunnata kehittämistarpeet asiakaslähtöisesti juuri sinne, missä sille on eniten tarvetta.

Myyntijohtaja Janne Koskelainen, Kymsol Oy:

“Ulkopuolinen, mutta liiketoiminnan haasteet hyvin ymmärtävä sparraaja on auttanut meitä kyseenalaistamaan toimintatapojamme ja parantamaan toimintaamme jatkuvasti. Tarpeisiimme pohjautuva yhteistyö on vaivatonta, olipa sitten kyseessä kehitystyö tai avainhenkilöiden coaching. Kumppanuussopimus tuo yhteistyöhön joustoa, sillä saamme Terhin avuksemme aina tilanteen vaatiessa.”

Olen auttanut useita organisaatioita ja yksilöitä johtamisen haasteissa. Haluatko sinäkin onnistua johtamisessa? Ota yhteyttä!

 

Näkemyksiäni johtamisesta: