Verraton työkaveruus!

Jokaisella on rooli ja mahdollisuus onnistua työkaverina. Myös työn merkityksellisyyden kokemus syntyy yhä useammin työkaveruuden kautta.

Olipa ilo päästä haastateltavaksi Fakta -lehden työkaveruutta käsittelevän jutun haastateltavaksi. Juttu kuvaa osuvasti, miksi työkaveruuteen panostaminen kannattaa sekä työntekijän että työyhteisön näkökulmasta. Työkaverit ja organisaation kulttuuri liittyvät läheisesti yhteen, sillä tätä hetkeä ja tulevaisuutta luodaan yhdessä.

Pääset lukemaan jutun Fakta -lehdestä (7/2023).

Itse olen osakkaana työkaverikokemuksen kehittämiseen keskittyneessä Taitava Liideri™ -verkkovalmennuspalvelussa. Tarjoamme yhteisöllemme aiheeseen liittyviä ilmaisia webinaareja ja tietoiskuja, joista seuraava jo 1.9.2023 klo 8.30-9.30 teemalla Johda työkaverikokemusta! Jos innostut aiheesta, tule mukaan linjoille. Mukana on lisäkseni Taitava Liideri™ valmentajat Marianne Hemminki ja Mari Autio.

Johda työkaverikokemusta!

Pitääkö työkaverikokemusta johtaa? Mitä hyötyä siitä on?

Tule kuulemaan, miksi työkaverikokemusta pitää johtaa modernissa työelämässä, jossa etä- ja monipaikkatyö on arkipäivää.

Webinaarissa kerromme, miten HR-ammattilainen, esihenkilö ja organisaatio voivat tukea työkaverisuhteiden muodostamista ja vahvistamista. Annamme myös konkreettisia vinkkejä, miten tämä tehdään käytännössä.

Webinaarissa on paikalla kolme kokenutta organisaation ja johtamisen kehittäjää, jotka käyvät aiheesta keskustelua.

Ilmoittautumaan tapahtumiimme pääset tästä!