Olen Terhi Vesterinen, johtamisen kumppani. Autan sinua ja organisaatiotasi onnistumaan johtamisessa valmentamalla, kouluttamalla ja kehittämällä. Yhdistän työssäni ihmiset ja asiat, pehmeät arvot ja kovat tavoitteet. Työni tulokset näkyvät parhaimmillaan yrityksesi tuottavuudessa tuloksellisuutena, tehokkuutena, henkilöstön osaamisena ja työhyvinvointina. Tutustu minuun tarkemmin sivuillani ja ole yhteydessä – tehdään yhteistyöstämme kumppanuus!

 
kehity_asiantuntijana_etusivu-1.jpg

Kehity esimiehenä ja asiantuntijana

Muutos työssä, organisaatiossa tai liiketoiminnassa? Uusi esimiestehtävä, vaativa asiantuntijatyö tai johtajan saappaat? Valmennan, koulutan ja coachaan organisaatiosi avainhenkilöitä tavoitteelliseen kehittymiseen, itsensä johtamiseen ja onnistumiseen työssä. Rakennan valmennusprosessin toiveittesi pohjalta tai valitse valmiiksi suunniteltu kokonaisuus.

 
Terhi-Vesterinen-ryhma-1.jpg

Tee johtoryhmästäsi onnistuja

Haasteita johtoryhmän yhteistyössä ja tuloksellisuudessa? Päätökset eivät muutu konkretiaksi ja projektit eivät etene? Turhaa sähläystä ja peräpeiliin katsomista? Autan johto- ja avainryhmiä onnistumaan valmentamalla, kouluttamalla ja kehittämällä. Räätälöity valmennusprosessi tai valmis konsepti – suunnitellaan yhdessä toimivin ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi!

 
Terhi-vesterinen-1-3.jpg

Tapahtumat ja tilaisuudet

Kaipaatko alustajaa työpaikan tilaisuuteen? Puuttuuko tapahtumastasi ulkopuolinen puheenvuoro? Tulen mielelläni puhumaan johtamisen teemoista.

Onnistumistarinoita:

Kymsol Oy

HRM Partners Oy

SSAB

Näkemyksiäni johtamisesta:

terhi-vesterinen-potretti-1.jpg

Kuinka voin auttaa?

Saat minusta johtamisen kumppanin. Kerro haasteistasi, palaan asiaan pikaisesti.