Notarec: No bullshit, Yes rohkeus, rehellisyys ja reiluus

Notarec on modernin rekrytoinnin ja HR:n asiantuntijayritys, joka huokuu myönteistä energiaa, aitoutta ja tekemisen meininkiä. Joimme elokuun iltapäiväkahvit yhdessä Businessworksin Johannan sekä Notarecin Sofian, Sinikan ja Vapun kanssa. Tapaamisen tuloksena syntyi nopeasti yhteisiä suunnitelmia ja jälkimaku oli vähintäänkin raikas ja virkistävä.

Millainen yritys on Notarec? Miten se syntyi ja ketkä ovat sen takana?


Not Another Recruiter

Sofia Järnström on modernin rekrytoinnin ammattilainen ja Notarecin perustaja. Hän teki vuonna 2018 “Brexitit” eli muutti Englannista Suomeen. Notarec sai alkunsa samana vuonna selkeällä missiolla: rekrytointipalvelun käyttäminen voi olla äärimmäisen miellyttävä ja lisäarvoa tuova kokemus.

Sofia tarttui toimeen, uskoi unelmaansa ja pian oltiin täydessä vauhdissa. Nopea kiihdytys nollasta sataan johti siihen, että tarvittiin lisämoottoreita. Sinikka tuli Sofian työpariksi syksyllä 2019 ja Vappu keväällä 2020. Tänään Notarecin heimoon kuuluu myös Jenna-Juulia, Elina, Kaisa ja Veera. Vauhti on ollut huimaa, mutta tiimin kunto on erinomainen. IT-rekrytointien lisäksi Notarec tarjoaa myös HR-palveluita ja valmennuksia.


Hyvän “hooärrän” tekijä

Notarec ei ole vain lupausten antaja, vaan niiden todeksi tekijä. Sofia uskoo omassa johtamisessaan luottamuksen ja inhimillisyyden voimaan:

“Haluamme toteuttaa hyvää “hooärrää” paitsi asiakasyrityksissä, myös omassa kotipesässä. Pidämme työkuntoamme yllä monin eri tavoin. Annamme vapautta ja vastuuta, mahdollisuuden oppia, kasvaa ja kehittyä. Tärkeintä on, että jokainen pääsee hyödyntämään vahvuuksiaan ja kokemaan mielekkyyttä työssään.”

Myös yhteiset liikuntatuokiot, aamupalat tai kattava työterveyshuolto ovat keino vahvistaa Notarecin kyvykkyyttä nopeasti muuttuvalla alalla.

“Vaikka jokaisen yksilön työssä viihtyminen on tärkeää, tiimissä on mahdollisuus. Uskomme aidosti, että yhdessä olemme enemmän. Erinomainen henkilöstö- ja asiakaskokemus kulkevat käsikädessä. Tämä ajatus on lunastettava jokainen päivä.”


Työnantajabrändi kirkkaaksi

Modernin henkilöstöjohtamisen ammattilaisena Notarec on tärkeä linkki työnantajien ja -hakijoiden välillä.

“Ei riitä, että löydämme asiakkaillemme oikeat henkilöt. Se, että työntekijä viihtyy työssään ratkaisee koko rekrytoinnin kannattavuuden. Siksikin haluamme auttaa sekä yrityksiä kehittymään työnantajina että yksilöitä kasvamaan urallaan. Työnantajabrändin kehittäminen on ydinosaamistamme, jossa voimme todella tarjota kokonaisvaltaista lisäarvoa”, Sofia kiteyttää.

Notarec on rohkea, rehellinen ja reilu alansa edelläkävijä. Ei siis bullshittiä vaan aitoa tekemistä ihmiseltä ihmiselle.

Kiitos tapaamisesta Notarec ja paljon myötätuulta jatkoon!

Terhi, SolPoint ja Johanna, Businessworks

Kuvassa Notarecin Sofia, Sinikka ja Vappu sekä Businessworksin Johanna ja SolPointin Terhi.

Kuvassa Notarecin Sofia, Sinikka ja Vappu sekä Businessworksin Johanna ja SolPointin Terhi.